Introdans start met cursusserie Jong Geleerd, Oud Gedanst

Introdans. Beeld door Hans GerritsenOp 30 oktober start dansgezelschap Introdans weer met de cursusserie ‘Jong Geleerd, Oud Gedanst’ voor dansers van 55 jaar of ouder. Er worden twee soorten cursussen aangeboden, een actieve cursus dans en een cursus dansbeschouwing. Dansers van alle niveaus zijn welkom.

Actieve cursus dans

Bij de actieve cursus dans studeren de dansers in 6 lessen een choreografie in onder leiding van de docenten van Introdans. Er zijn twee cursusreeksen. In de eerste cursusreeks ga je stukken dansen uit de dansvoorstelling OORLOG&VREDE. Deze reeks gaat van start op 30 oktober. De tweede focust zich op stukken uit RUSSISCH RUMOER en begint op 29 maart 2014. Beide reeksen bestaan uit 6 danslessen van 1,5 uur. De prijs is € 110, -, inclusief koffie en thee.

Introdans. Beeld door Hans GerritsenCursus dansbeschouwing

Bij de cursus dansbeschouwing wordt aandacht geschonken aan de theorie, achtergronden en de geschiedenis van de moderne danskunst. Ook het opzetten van een dansproductie komt aan bod, waarbij alle facetten hiervan worden behandeld. De cursusreeks begint op 8 januari 2014 en bestaat uit 4 lessen van twee uur. De cursus kost € 70, -, inclusief koffie en thee.

Informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over de inhoud van de cursussen, of u aanmelden dan kunt u kijken op de website van Introdans.