Introdans Ensemble voor de Jeugd bij Het Klokhuis

Op vrijdag 18 oktober gaat MIXVANMATS van Introdans in première.In de maand oktober is het Introdans Ensemble voor de Jeugd op televisie te zien bij het jeugdprogramma Het Klokhuis en op themakanaal Zapp 24. Ook is op vrijdag 18 oktober de première van MIXVANMATS te zien.

Het Klokhuis en Zapp 24

Op zondag 13 oktober wordt de voorstelling BONT EN BLAUW van Introdans Ensemble voor de Jeugd om 19.30 uur uitgezonden op themakanaal Zapp 24. In BONT EN BLAUW zijn fantasievolle werken van Alwin Nikolaïs, David Middendorp en Jérôme Meyer te zien. Dinsdag 15 oktober zijn dansers Jamy Schinkelshoek en Jurriën Schobben te zien in een aflevering van Het Klokhuis, om 18.25 uur. Presentator Maurice Lede dompelt zich onder in de wereld van de dans en laat zien hoe een werkdag van een danser eruit ziet. Hij volgt Jamy en Jurriën tijdens de repetities en de voorstelling BONT EN BLAUW in de schouwburg.

MIXVANMATS

Op vrijdag 18 oktober gaat MIXVANMATS van Introdans in première.Op vrijdag 18 oktober gaat MIXVANMATS in première. Het publiek kan genieten van twee choreografieën van de Zweedse choreograaf Mats Ek: På Norrbotten (Hoog in het Noorden) en Parken (In het park). Eks choreografieën zijn niet speciaal voor kinderen gemaakt, maar zijn creaties en geestige vondsten blijken een jong publiek wel erg aan te spreken. MIXVANMATS speelt tot en met 11 juni 2014.

Het Sjieke Sprookjesbal

In het kader van Het Sprookjesfestival organiseert Introdans na de premièrevoorstelling van MIXVANMATS Het Sjieke Sprookjesbal. In de Grote Foyer van Schouwburg Arnhem repeteren alle aanwezige kinderen de Sjieke Sprookjesdans. Een jury maakt daarna bekend wie het meest origineel, creatief en sjiekst gekleed is.

Kijk op het YouTube-kanaal van Introdans voor trailers van de voorstellingen en op de website van Introdans voor meer informatie.