Internationale dansstudio opent in Utrecht

Utrecht heeft er een internationale hotspot voor hedendaagse dans en yoga bij. De nieuwe dansschool Studio 3 biedt lessen in hedendaagse dans, dansimprovisatie, vinyasa yoga en pilates. Vanaf september gaat de dansschool van start in het vernieuwde pand van Zwembad de Krommerijn.

Studio 3 is opgezet door Iris van Peppen (Dansimprovisatie Utrecht) en Patricia Velasquez (Studio Patricia: Yoga & Pilates).  Het voormalige zwembad aan de Weg naar Rhijnauwen  hebben de dames omgetoverd tot een dansstudio met zwevende dansvloer. Daarnaast beschikt de studio over een eigen opgang, gratis parkeren en een groene omgeving.

Internationale dansstudio

Van Peppen en Velasquez hebben allebei een groot internationaal netwerk, en willen dit zeker bij hun nieuwe dansschool betrekken. Daarnaast biedt Studio 3 ruimte aan aanvullende disciplines om de studio te huren. Volgens Patricia en Iris “zou het tof zijn als een Capoeira of Aikido groep onze ruimte gaan gebruiken. De verschillende disciplines sluiten namelijk op elkaar aan wat voor een mooi aanbod zorgt. Maar ook kinderlessen in bijvoorbeeld theater zou hier goed passen. Wij nodigen iedereen uit om hier eens een kijkje te komen nemen,” aldus Iris en Patricia.