Advertentie Internationaal Danstheater. Bron: NRC Charity Award 2016

Internationaal Danstheater genomineerd voor NRC Charity Award 2016

Het Internationaal Danstheater is een van de 23 geselecteerde goede doelen voor de NRC Charity Award 2016! Studenten van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam hebben een pakkende advertentie gemaakt. Woensdag 24 augustus stond deze advertentie in het NRC Handelsblad en het NRC Next.

De advertentie is sinds dinsdag 23 augustus online en zal nog tot en met 25 augustus online blijven zodat iedereen nog kan stemmen. Op woensdag 31 augustus worden om 17.00 uur de winnaars bekendgemaakt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Stem op het Internationaal Danstheater voor NRC Charity Award 2016

Door online op onze advertentie te stemmen maakt het Internationaal Danstheater kans om de NRC Charity Award 2016 te winnen. Dat betekent plaatsing van een 2/1 advertentie ter waarde van €65.000 in het NRC Handelsblad en het NRC Next waarmee het dansgezelschap nog meer mensen kunnen bereiken die het, net als wij, belangrijk vinden om verschillende culturen te kunnen verbinden door middel van dans!

Stemmen kan je hier! NRC Charity Award 2016

Waarom deze advertentiecampagne?

Ook het Internationaal Danstheater is slachtoffer van overheidsbezuinigingen en kan zonder donateurs niet blijven dansen. Daarom zoekt Het Internationaal Danstheater middels deze campagne naar nieuwe aandeelhouders. In staat en enthousiast om het Internationaal Danstheater gezamenlijk verder op te bouwen en te ontwikkelen.