Inschrijvingen Evites Kids Dansschool proeflessen en Talentenprogramma

Evites Kids DansschoolEvites Kids Dansschool is sinds kort begonnen met de Voorselectie Evites Dansschool Talentenprogramma, waarin deelnemende kinderen (6-8 jaar en 9-14 jaar) minimaal twee keer per week Klassiek Ballet en MIX Dans krijgen aangeboden. Aanmelden voor dit voortraject is nu mogelijk!

Voortraject dans

Het voortraject is beschikbaar voor ieder kind vanaf 6 jaar. Zij worden voor een periode van minimaal één jaar intensief begeleid in de danskunsten. Tijdens dit voortraject krijgen kinderen een goede basis (techniek) van klassiek ballet en moderne dans die verder tijdens het talentenprogramma (selectiegroep) wordt uitgebreid. Naast techniek zullen de kinderen podiumervaring opdoen door mee te doen aan uitvoeringen en presentaties.

Na deze proefperiode wordt een selectie gemaakt voor het Talentenprogramma. Aan de hand van dit formulier nodigt Evites leerlingen en ouders uit voor een gesprek en een proefles. Het aanmeldingsformulier voor de Voorselectie Evites Kids Dansschool Talentenprogramma vind je hier.

Proefles

Ook kun je jouw kind nu aanmelden voor een proefles of danscursus voor het nieuwe schooljaar. De proeflessen vinden eind juni en begin juli plaats. Er zijn lessen voor peuter- en kleuterdans, modern, jazz, show, hiphop, breakdance en klassiek ballet.

Kijk voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden op de website van Evites.

Meer inspiratie