Foto: Delft Fringe Festival

Inschrijving Delft Fringe Festival geopend

Dans- en theatermakers opgelet: het is weer mogelijk om deel te nemen aan het Delft Fringe Festival. Van 2 tot en met 12 juni 2016 vindt dit festival plaats in de binnenstad van Delft. Op locatie, in theaterzalen of gewoon op straat: theater kan overal gespeeld worden.

Delft Fringe Festival biedt dans- en theatermakers de kans op om bijzondere locaties hun creaties te tonen. Het is een geschikte plek voor bijvoorbeeld try-outs. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zelf hun voorstelling promoten en, indien nodig, zelf het licht en geluid regelen. Het festival vraagt vijftig euro inschrijfgeld. In ruil daarvoor krijgen de deelnemers workshops en een platform om hun werk te presenteren.

Vlieguren

2015 bestaat Delft Fringe Festival vijf jaar. Ooit begonnen als festival voor amateurtheatermakers, richt Delft Fringe zich nu ook op jonge (afgestudeerde) theater- en dansmakers die vlieguren willen maken. Inschrijven voor het festival is mogelijk tot en met 1 januari 2016. Meer informatie over deelname vind je op de website van Delft Fringe Festival.

Meer inspiratie