Igone de jongh jurylid nieuw dansprogramma RTL4

Op dinsdag 14 april is bekend gemaakt dat Igone de Jongh, eerste soliste bij Het Nationale Ballet, plaats zal nemen in de jury van het dansprogramma Dance Dance Dance. Het nieuwe programma van RTL4 zal in het teken staan van bekende Nederlanders die samen met partner, familielid of collega beroemde dansscènes zullen uitvoeren tijdens de zes shows. Het programma zal dit najaar prime time worden uitgezonden.

Jury van Dance Dance Dance

Timor Steffens en Dan Karaty zullen Igone de Jongh bijstaan in de jury. Steffens (ook artistiek leider van Dance Dance Dance) werkte als danser met verschillende internationale popgrootheden, zoals Michael Jackson en Madonna. Karaty kennen de kijkers onder meer als vast jurylid van So You Think You Can Dance. Hij liet vorige week woensdag via social media al doorschemeren dat hij zou stoppen met So You Think You Can Dance om zich op een ander project te gaan richten.

Deelnemers bij Dance Dance Dance

In zes afleveringen zullen de deelnemers het resultaat van het harde trainen laten zien in shows vol bekende dans en nieuwe technieken. De deelnemers van het programma zijn Humberto Tan met dochter Julia, GTST-actrice Pip Pellens met haar vriend Pim Wessels, Euvgenia Parakhina en partner Jeroen Jorna, Moordvrouw-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi en Sylvana Simons met haar neef Regillio Denswil. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Dance Dance Dance bij RTL4

Volgens Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL Nederland, is het nieuwe tv-programma Dance Dance Dance een "mooie combinatie van de persoonlijkheden, het gebruik van de nieuwste digitale technieken en het weergeven van de weg naar de optredens toe, dat leidt tot een visueel en inhoudelijk spektakel. Het feit dat de deelnemende koppels bereid zijn om hun leven maandenlang in het teken te zetten van ‘Dance Dance Dance’ geeft wel aan dat er iets bijzonders aan de hand is. Ik verheug me dan ook enorm op dit programma en de unieke filmische video-ervaringen.”