I Like To Watch Too in Paradiso tijdens Julidans

I Like To Watch Too BannerAls onderdeel van Julidans vindt dit jaar ook weer I Like To Watch Too plaats in Paradiso. Tijdens ILTWT worden 14 korte optredens door het gehele gebouw gegeven. Er is letterlijk weinig afstand tussen de performers en bezoekers en de bezoekers zijn vrij om te komen en gaan wanneer ze willen. Door deze in- en uitloop wordt er een speelse en buitengewone kunstbeleving gecreëerd. 

Voor het eerst zijn er dit jaar ook korte dansworkshops door het gebouw heen. Tijdens deze workshops worden de nieuwste ‘Bokko Moves’ aangeleerd, een nieuwe discorage uit Azië. Deze kunnen eventueel later op de avond nog eens ingezet worden, want rond middernacht gaan de Paradiso-clubavonden weer van start.

De voorstellingen zijn dit jaar vooral een reflectie op de samenleving. Zo wordt er onder andere ingegaan op thema’s als: de positie van de vrouw in de media, de veranderende positie van kunst in de maatschappij en de overdaad aan beelden. Ook komen de economische crisis en de bezuinigingen op kunst aan bod. ILTWT wordt dit jaar uitgevoerd door onder anderen: Karel van Laere & Vanja Rukavina(NL), Alessandro Sciaronni(IT), Sofia Fitas(PT) en Martin Shick(DE).

Julidans vindt dit jaar plaats van dinsdag 3 t/m zaterdag 14 juli. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli is I Like To Watch Too in Paradiso. Bekijk alvast de trailer hieronder.