Holland on the Move tijdens Tanzmesse 2012

Tanzmesse logoVan 29 augustus tot en met 1 september vindt Tanzmesse 2012 plaats. Een evenement waarbij dansers en dansliefhebbers samen komen om elkaar te ontmoeten en het huidige aanbod op dansgebied te bekijken. Theater Instituut Nederland presenteert op dit evenement Holland on the Move. Holland on the Move zal Nederland vertegenwoordigen met een grote verscheidenheid aan dans van Nederlandse bodem.

Het programma bestaat uit liveoptredens en previews van bekend en aanstormend choreografisch talent. Zo zullende de grote namen EmioGreco|PC, Leine&Roebana, Ann van den Broek, Nicole Beutler en Trash voorbij komen. De jonge en aanstormende choreografen bestaan uit ItamarSerussi (genomineerde voor de Gouden Zwaan 2012), Keren Levi, Erik Kaiel, JochenStechmann en Jefta van Dinther. Op vrijdag en zaterdag heeft Holland on the Move een speciaal programma gericht op jong publiek. Hier zullen de dansgezelschappen Meekers, De Stilte, ISH, AYA, Plan-D en De Dansers te zien zijn.

Holland on the Move vindt plaats in en rondom het terrein van Tanzhaus Noordrijn-Westfalen, Düsseldorf. Houd voor meer informatie de website www.tin.nl/international in de gaten.