Hiphop workshop bij dansgezelschap ISH

 Fenna van der Vliet, Studio BREED.De nieuwe voorstelling This is ISH, van cross-over dansgezelschap ISH, toert momenteel door Nederland. Op maandag 14 januari 2013 zal deze voorstelling te zien zijn in het Theater aan de Parade in ‘s Hertogenbosch. Als voorbereiding op deze voorstelling organiseert ISH op dinsdag 8 januari 2013 in de Pleinzaal van het theater twee hiphop workshops. Hierin krijgen de deelnemers onder andere materiaal uit This is ISH aangeleerd door één van de ISH-dansers.

This is ISH

De dynamische nieuwe voorstelling This is ISH laat goed zien waar het dansgezelschap voor staat. Met onder andere humor, acrobatiek, free running, hiphop, breakdance en moderne dans toont het gezelschap haar veelzijdigheid en overtuigingskracht waarmee ze vernieuwt en inspireert.

Tijdens het vorige theaterseizoen werd er al succesvol een hiphop workshop georganiseerd en nu kunnen bezoekers van This is ISH gratis deelnemen aan de workshops op 8 januari 2013 op vertoon van hun entreebewijs. De workshops zijn verdeeld in de leeftijdscategorieën 6 t/m 12 jaar en 13 jaar en ouder. Er kunnen maximaal vijfentwintig dansers in een groep, dus geef je snel op!

Voor meer informatie, bekijk hier de website.Beeld: Fenna van der Vliet, Studio BREED.