Het Vondelpark openluchttheater dicht?

FoldDe kunstraad heeft de wethouder geadviseerd geen geld meer voor het Openluchttheater te reserveren in de gemeentebegroting. Het definitieve besluit valt in het najaar, maar mocht de wethouder instemmen met het advies betekent dat het einde van het Openluchttheater. Om dit te voorkomen heeft het Vondelpark Openluchttheater een actie opgezet waar iedereen aan mee kan werken.

De actie verloopt geheel via het digitale netwerk. Iedereen die wil dat het Openluchttheater open blijft kan zelf een kort filmpje van ongeveer 30 seconden maken waarin je vertelt waarom jij wilt dat het Openluchttheater open blijft.

Als afsluiter van het zomerseizoen presenteert het Vondelpark Openluchttheater samen met Dansgroep Amsterdam op 31 augustus, 1 en 2 september de voorstelling Föld van Krisztina de Châtel. De voorstelling is een klassieker uit de Nederlandse moderne dans en wordt voorafgegaan aan een korte voorstelling met 15 amateur dansers.

Kijk voor meer filmpjes en informatie op www.openluchttheater.nl en voor meer informatie over Föld op www.dansgroepamsterdam.nl