Havana aan de Amstel

Havana aan de AmstelOp zondag 19 mei (Eerste Pinksterdag) vindt in Amsterdam het evenement Havana aan de Amstel plaats. Het festival met Cubaanse sfeer biedt muziek en verschillende dansshows en –workshops. Havana aan de Amstel wordt georganiseerd door Salsamoso, een Cubaanse salsadansschool uit Amsterdam.

Juan Carlos Gonzales (van Salsa Juan Carlos Groningen) verzorgt op 19 mei een workshop Salsa con timba en Luis ‘Mosito’ Salazar van Salsamoso geeft een workshop Son. Salazar is een professioneel danser uit Cuba. Ook is er een salsaworkshop speciaal voor kinderen. De dansshows worden verzorgd door Salsamoso en Latin Grooves, bestaande uit Melisa Bron, Lieke Reyes en Diana Bossman.

De muziek komt van de latin band Septeto Trio los Dos en Tomi y su Timbalight, één van Europa’s beste Timba bands. Ook draaien DJ Angel en DJ Joel. Deze laatste wordt gezien als de beste DJ van Antwerpen.

Kijk voor het complete programma van Havana aan de Amstel en voor informatie over het bestellen van kaarten op de website van Salsamoso.

Foto: James Emery (hoyasmeg), verkregen via Flickr.