Haarlem Salsa Festival 2014

Haarlem Salsa Festival 2014Wil jij salsa dansen met internationale, professionele dansers? Kom dan eind augustus naar de 16e editie van het Haarlem Salsa Festival. Dit jaar wordt het zaterdagfeest gehouden in de grote zaal van de Filharmonie, een zaal met grote orgels en ruimte voor meer dan 2.000 salsadansers.

Programma

Het festival begint op donderdagavond 28 augustus met een klein voorproefje van het festival. Op vrijdag 29 augustus is het officiële openingsfeest. Zaterdag en zondag zijn er overdag workshops van dansers en choreografen als Federico & Claudia, Ramark, Sara Lopez, Iris de Brito, Franco Rocha & La Cachanga Poderosa, Gil & Shelley, Brian Libier en Ronald & Vivienne.

Iedere avond kan je in twee zalen swingen op de muziek van de DJ's Julian The Duke, DJ Sizzla, DJ Marito, DJ Lindt, Dudley Angela en DJ Andres.

Salsaweek 2014

Het Haarlem Salsa Festival is een van de onderdelen van de Salsaweek. Een ander onderdeel is het Bachata & Kizomba Beach Festival dat plaatsvindt van 22 t/m 24 augustus. Tussen de twee festivals worden diverse excursies en beachparty's georganiseerd. Salsaweek is van vrijdag 22 augustus t/m 31 augustus. Er kunnen zowel tickets gekocht worden voor alleen het Haarlem Salsa Festival, als voor de gehele Salsaweek.

Voor meer info kun je gaan daar de website van het Haarlem Salsa Festival of naar de website van de Salsaweek.