Haagse dansscholen schitteren tijdens Dansfabriek

Haagse dansscholen schitteren tijdens DansfabriekHolland Dance organiseert elk jaar de Dansfabriek in Den Haag. Tijdens de Dansfabriek krijgen diverse dans- en balletscholen uit de regio Den Haag de kans hun kunsten te vertonen en in de schijnwerpers te staan. Dit jaar vindt de Dansfabriek plaats op 10 en 11 november in het Korzo Theater.

Dansfabriek

Tijdens de Dansfabriek laat Holland Dance zien dat ook amateurdansers een verrassend en overtuigend programma kunnen neerzetten. Er zullen dit jaar wederom verschillende stijlen en choreografieën te zien zijn, van hiphop tot klassiek ballet en moderne dans. Zowel volwassenen als kinderen en jongeren nemen deel aan het programma. De voorstellingen zullen niet alleen in de theaterzaal van het Korzo Theater plaatsvinden, maar ook op andere locaties in het gebouw.

Dansscholen die aan de Dansfabriek deelnemen zijn onder andere Balletschool Joanna van der Pijl, Lux, Buikdansschool Yamina, BplusC Leiden, Balletstudio Giselle, Haags Ballet Centrum, Trias Centrum voor de Kunsten en Dance Studio Natya.

Voor meer informatie, bekijk hier de website