Gratis eindfeest SPRING Performing Arts Festival

Let’s party like it’s 2013! Vorig jaar sloot SPRING af met een geweldig feest op het podium van de Stadsschouwburg Utrecht. In samenwerking met Stadsschouwburg Utrecht en Club Zindering wordt de schouwburg dit jaar weer omgetoverd tot een tijdelijke club. Wie zijn kaarten van tevoren online besteld heeft gratis toegang!

SPRING Party

Op het podium van de grote zaal staat de opwindende Duitse electroact Pentatones (Freaky pop meets Berlin beats) die voor deze laatste SPRING-avond gaat uitpakken met speciale gasten uit Kytopia. Aansluitend en ook op andere plekken in de schouwburg draaien diverse DJ’s waaronder DJ Leroy Rey (Wicked Jazz) en Lourens Lefreak (Soulclap). Electro, indie, hiphop, funk, house…  

Gratis toegang

Net als vorig jaar kom je het eerste uur (23.00 en 0.00 uur) voor niets naar binnen, maar hiervoor moet je wel een early bird ticket downloaden. Let op: deze tickets zijn beperkt verkrijgbaar via springutrecht.nl en alleen geldig tot 0.00 uur. Na 0.00 uur kosten kaarten €7,50 aan de deur.

Elke avond gratis bands

Utrecht wordt tijdens SPRING tien dagen lang overspoeld met opwindende dans en theater uit binnen- en buitenland. Maar ook met muziek! In samenwerking met EKKO biedt SPRING elke dag het podium aan een band of artiest. Van upcoming acts en nieuwe talenten tot local heroes. Speciale aandacht is er voor Frankrijk want net als in de Franse dans- en theaterscene gebeuren er in dat land veel spannende dingen op het gebied van muziek.

SPRING Performing Arts Festival

Van 15 tot en met 25 mei wordt Utrecht tijdens het SPRING Performing Arts Festival tien dagen lang overspoeld met dans, theater, muziek en performance uit binnen- en buitenland. SPRING laat de meest recente ontwikkelingen en crossovers in de podiumkunsten zien.