GLASS van Isabelle Beernaert in première

Isabelle BeernaertVanavond gaat de nieuwe voorstelling, Glass, van Isabelle Beernaert in première in Schouwburg De Maagd in Bergen op Zoom. In deze nieuwe theaterproductie worden dans, muziek en video op geïntegreerd. De altijd sterke emoties van Isabelle's choreografie worden versterkt door decor, video-projectie en de muziek van Philip Glass.

Dansvoorstelling Glass

Met Glass neemt Isabelle Beernaert het publiek mee op een reis door haar ervaringen en gedachten over de onvermijdelijk imperfecties en schoonheid van kwetsbare mensen. Glass gaat over het zien, accepteren en omhelzen van diepe kristalheldere emoties; over het loslaten van controle en het genieten van het leven in elke situatie en moment.

Klik hier voor de speellijst van Glass.

 

Choreografe Isballe Beernaert

Isabelle Beernaert is een bekende choreografe in België en Nederland. Sinds 2009 werkt ze als choreografe moderne dans van tv-programma's So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle. Voorgaande theaterproducties waren Ne Me Quitte Pas (2011), Et Après (2012), C'est la Vie (2013) en Red, Yellow & Blue (2013-2014).

Meer inspiratie