Ga mee met NDT naar Stockholm!

Dit jaar vieren Nederland en Zweden 400 jaar diplomatieke betrekkingen. In het kader van het culturele uitwisselingsprogramma zal het Nederlands Danstheater op 18, 19 en 20 september 2014 optreden in het grootste danstheater van Zweden: Dansens Hus. NDT voert een programma uit met drie creaties: Postscript, I New Then en Left Right Left Right.

In samenwerking met Voyage & Culture organiseert NDT van 18 tot en met 21 september een unieke reis naar Stockholm. Bij aankomst is er de mogelijkheid een dansles en de generale repetitie bij te wonen. Voorafgaand aan de voorstelling op 19 september is er een feestelijke ontvangst op de ambassade. Ten slotte schuif je aan voor een Meet & Greet met de dansers van NDT.

Steun NDT

Deelname aan deze reis is voor 1 persoon geheel gratis als je nu besluit om lid te worden van de NDT Ambassadors Club. Je steunt NDT dan met minimaal €2.000 per jaar voor de duur van 5 jaar, in de vorm van een schenkingsakte. Op deze manier kun je rechtstreeks investeren in de toekomst van moderne dans.

Eenmalig extra doneren kan natuurlijk ook. Bij een minimale donatie van €500,- kun je ook op reis. In dat geval betaal je slechts €985 per persoon (maximaal 2 personen).