Fontys Hogeschool voor de Kunsten presenteert Get Out 2014

Campagnebeeld Get Out 2014. Foto door Noortje van GestelFontys Hogeschool voor de Kunsten presenteert Get Out 2014: hét talent van de toekomst. Op diverse locaties in Tilburg en omgeving zullen komende maand meer dan 100 optredens en eindvoorstellingen worden gegeven door de studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK).

Aanbod voorstellingen

Het aanbod aan voorstellingen is zeer gevarieerd. Zo zijn er kindervoorstellingen in De NWE Vorst en geven de internationale studenten van de Academy for Circus and Performance Art een optreden in de concertzaal van Theaters Tilburg op 27 en 28 juni 2014. Studenten van de Rockacademie studeren af met een live performance in o.a. 013 Poppodium. De Dance Academy presenteert een gevarieerd programma met een mix van stijlen, van Danstheater tot Urban in De NWE Vorst en het Academietheater van FHK. Tevens staan zij 22 juni met de voorstelling ‘Tinofet’ op het ITs Festival in Amsterdam.

Overige voorstellingen

Van 5 tot en met 7 juli exposeren studenten Beeldend hun afstudeerwerk in de voormalige textielfabriek aan de Rozenstraat. De Academie voor Muziekeducatie geeft op 3 juli een avondvullend concert waarvan de complete recette ten goede komt aan de kinderen die Villa Pardoes bezoeken. De toekomstige musicalsterren van de Academie voor Muziek- en Musicaltheater kunt u zien in de Schouwburgzaal van Theater Tilburg van 26 tot en met 29 juni. Get Out 2014 wordt afgesloten met de musical ‘Bad Girls’ op 11 en 12 juli in Cultureel Centrum Jan van Besouw.

Meer informatie 

De eindpresentaties zijn toegankelijk voor publiek en hebben een lage toegangsprijs. Veel voorstellingen zijn zelfs vrij van entree. Kijk hier voor meer het volledige programma, meer informatie en reserveringen.