Bron: CIRCLE Dance - FLUX

FLUX is nieuw podium voor jong danstalent in Rotterdam

Jong choreografietalent spot je voortaan op dansplatform FLUX. De eerste editie van dit podium voor onontdekt talent vindt plaats op 30 oktober op het Maaspodium in Rotterdam. Tijdens deze avond tonen vier onafhankelijke dansmakers hun werk en brengen gevorderde amateurdansers twee choreografieën van professionele choreografen.

FLUX toont werk van choreografe Marijke de Vos met haar moderne dansgezelschap Teddy Shouldn’t Smoke, choreografe Sanne Clifford en van choreograaf Vicenzo de Rosa. Hiernaast zijn achttien amateurdansers te zien in een choreografie van urban choreografe Sheyda Darab en in een danswerk van modern choreografenduo Judith van der Klink en Norman Kouwenhoven. FLUX biedt na afloop de gelegenheid om uitgebreid te netwerken met de aanwezige dansers en choreografen.

Platform voor dansers

FLUX is een nieuw initiatief van CIRCLE Dance. CIRCLE Dance is een Rotterdams platform voor dansers dat danslessen en workshops aanbiedt, maar dansers en choreografen ook de gelegenheid biedt om op te treden op festivals en evenementen.

Meer inspiratie