Spin Off. © Murph

Finale Spin Off 2016: Urban Dance Battles in Paradiso

Op 10 juli gaan Nederlands beste urban dansers weer de strijd met elkaar aan in Paradiso. Na voorrondes door heel Nederland is het dan eindelijk tijd voor de finale van Spin Off, Nederlands langstlopende competitie. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er gebattled door Nederlands beste bboys & bgirls, funk stylers en hip hop dansers.

Er zijn de hele dag lang battles, workshops, showcases en meer voor b-boys, poppers, lockers, waackers, hip hop, house dancers en andere liefhebbers. Tussen al het battles en de showcases door is er volop gelegenheid om zelf de dansvloer te rocken!

Gastoptreden van danser Spider Sarah

Spin Off begint overdag met een programma dat zich speciaal op de jongste generatie dansers met kids battles en workshops. 's Avonds zijn de finalebattles en is een gastoptreden van Salah. Salah “entertainer” Benlemqawanssa, ook wel bekend als Spider Salah, is een award-winnende hip-hop danser uit Frankrijk die lange tijd deel uitmaakte van de Franse Vagabond Crew. Hij won het eerste seizoen van La France a un incroyable talent (Frankrijk heeft ongelovelijk talent Talent) en het vierde seizoen van Arabs got Talent. Ook was hij één van de dansers bij de Michael Jackson IMMORTAL World Tour van Cirque de Soleil. Met zijn solo theatershow The dream of Gluby tourde hij wereldwijd. Salah is de definitie van het woord ‘entertainer’. Hij is een hip hop dance icoon die door miljoenen fans over de hele wereld wordt gewaardeerd.

DJ’s, CutNice, C-Ment, Lucas Benjamin, Nobunaga en Rob Manga, zorgen weer voor de hardste battle breaks en MC’s Steve Maregeno, Patrick Karijowidjojo en Bennie Semil zijn de hosts voor 2016.

Ook als je zelf niet meedoet of 'battelt' is er genoeg te zien en te horen. Voor meer informatie, zie www.spin-off.nu, www.paradiso.nl of Spin Off's Facebookpagina.