Festival Nederlandse Dansdagen is op zoek naar deelnemers!

Festival Nederlandse Dansdagen is op zoek naar deelnemers!

Lijkt het jou leuk om samen met jouw familie, vrienden, huisgenoten te leren dansen van een echte danscoach? Dan is het Festival Nederlandse Dansdagen op zoek naar jou! Voor de tweede editie van het project Bloedbanden zoekt het Festival de Nederlandse Dansdagen families, vriendengroepen, studentenclubs en gezinnen. Onder begeleiding van een professionele coach zetten jullie je eigen dansvoorstelling in elkaar, die jullie dan ook nog eens mogen opvoeren op het festival.

Korte dansvoorstelling

 In een periode van twee maanden maak je, in overleg met je coach, een korte dansvoorstelling. Deze voorstelling voer je uiteindelijk tijdens de Nederlandse Dansdagen op voor een divers publiek in Maastricht.

Bloedband

De families, gezinnen of vriendengroepen moeten op een of andere manier een ‘bloedband’ hebben. Ervaring met dans, theater of optreden is niet nodig. Het is wel van belang dat je minimaal één keer per week beschikbaar bent in de periode Augustus-September (in overleg). Minstens even belangrijk is een flinke dosis enthousiasme!

Wil jij jezelf en je familie/vrienden/studentenclub opgeven? Dat kan via educatie@nederlandsedansdagen.

Meer inspiratie