Factor CO laat nieuwste Urban Tribal dansacts zien

Shimmy Shake Factor CODe Factor CO Talent Search komt er weer aan. Urban Tribal fusion dansers uit het hele land laten zien welke danstalenten zij in huis hebben. De Factor CO selectiedagen vinden plaats op 9 maart in het Hengelose Revue Theater, op 16 maart bij de SKVR in Rotterdam en op 23 maart tijdens het Internationale Bellydance Festival in Heerlen. Dit wordt afgesloten met de shimmy shake show op 21 april in Theater ´t Kapelletje in Rotterdam.

Factor CO

De Talent Search selectiedagen vinden in iedere stad plaats van 15.00 tot 17.00 uur. Twaalf van de dertig dans acts worden tijdens de dance-off gekozen op basis van originaliteit en choreografie. De acts die geselecteerd zijn krijgen coaching op maat sessies, een workshop Theater en Coaching Weetjes en een plek in de finale; de Shimmy Shake Show.

Shimmy Shake Show

De eindshow van de Talent Search is een spetterende middag van 14.00 tot 16.30 uur. Naast de gecoachte acts die het hoofdprogramma vormen, toont Vleer tevens haar nieuwe twintig minuten durende stuk. Voorafgaand aan de Shimmy Shake Show geeft internationaal buikdanstalent Khalida uit Duitsland een open workshop in de Kralingen studio van 10.30 tot 12.00 uur.

Over Shimmy Shake

Shimmy Shake is een traject dat is ontwikkeld door de cross-over expert LiteSide, gericht op de nieuwe dans trend Urban Tribal fusion dance. Jonge dansers versmelten traditionele dansvormen met buikdans om tot een fascinerende, creatieve en vernieuwende dansstijl te komen. Shimmy Shake geeft amateurs en professionals de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen en creëert een platform om werk van dit nieuwe dansgenre te stimuleren en te tonen.