Emio Greco | PC te zien bij Oslo Internationaal Dans Festival

La Commedia tijdens CODA te zien. Foto door Viola BerlandaTijdens het Oslo Internationaal Dans Festival (CODA) zal het Nederlandse gezelschap Emio Greco | PC te zien zijn met het stuk La Commedia. Dit festival vindt elke twee jaar plaats en zal dit jaar plaatsvinden van 17 t/m 21 oktober. Naast voorstellingen van nationale en internationale dansgezelschappen, zijn er ook workshops en seminars.

La Commedia

La Commedia van Emio Greco | PC laat een circusarena zien waarin de dansers de zeven dagen van de week vertegenwoordigen. De zeven dagen staan ook voor de zeven zonden van de mens. Elke dag heeft een andere persoonlijkheid. Maandag is een melancholicus, dinsdag een diva en zaterdag een feestbeest. La Commedia wordt door het volledige gezelschap gedanst, inclusief Emio Greco zelf. Het won meerdere prestigieuze prijzen, waaronder de VSCD-Zwaan voor Meest Indrukwekkende Dansproductie in 2007. Het stuk zal tijdens het festival in Oslo te zien zijn op 19 en 20 oktober.

CODA

Het CODA heeft als doel dans in Noorwegen te versterken. Voor kinderen en jongeren zijn er tijdens het festival verschillende workshops te volgen, in samenwerking met het Panta Rei Danseteater.Gedurende het festival zijn er naast Emio Greco | PC voorstellingen te zien van het Engelse 2Faced Dance Company en het Noorse Panta Rei Danseteater.

Voor meer informatie, bekijk hier de website