Eindvoorstelling Utrechtse Dansacademie

Utrechtse Dansacademie. Beeld Kris van Veen en Lorenzo KoppenaalOp dinsdag 25 en woensdag 26 juni 2013 zijn diverse dansvoorstellingen te bekijken bij Theater de Kom in Nieuwegein. Deze dagen staan in het teken van de eindvoorstelling van de Utrechtse Dansacademie. De overige dansvoorstellingen zijn van verschillende choreografen en bevat verschillende dansstijlen. Zo zijn er neo-klassieke voorstellingen, maar is er ook moderne dans en afrojazz te bekijken.

Studenten van de Dansacademie

De eindvoorstelling van de Utrechtse Dansacademie wordt opgevoerd op dindagavond 25 juni en twee keer op woensdag. De voorstellingen worden opgevoerd door studenten van de Utrechtse Dansacademie. Na jarenlang les te hebben gehad in onder andere klassiek ballet, moderne dans en jazz dans mogen ze zich tijdens deze eindvoorstelling bewijzen voor groot publiek.

Choreografen

De choreografieën voor de dansvoorstellingen zijn samengesteld door de docenten: Iris Houtgast, Esther Prijs, Bart Sluis en Ilona Termeer. Hierdoor wordt er een divers programma geboden met neo-klassiek, moderne dans, afrojazz en eigentijdse composities. Ook worden vurige Afrikaanse rituelen uitgebeeld.

Meer informatie over de Utrechtse Dansacademie of de kaartverkoop is te vinden op de website van de Dansacademie.