Eindvoorstelling Nova College Dans

Nova CollegeStudenten van het Nova College Dans in Haarlem verzorgen 17, 18 en 19 juni in de Stadsschouwburg Haarlem de eindvoorstelling van het schooljaar. Het programma laat alle stromingen binnen de opleiding zien: klassiek, modern, jazz/urban en werelddans. De afgestudeerde dansers nemen afscheid van hun opleiding en gaan een nieuwe toekomst tegemoet.

Afscheid en nieuw begin

De studenten van alle leerjaren doen mee. Voor de laatstejaars staat deze eindvoorstelling dans in het teken van het afsluiten van hun studie en het begin van hun nieuwe toekomst als danser en/of docent.

Opleiding Artiest dans

De mbo opleiding Artiest dans van het Nova College duurt drie jaar en is bedoeld voor iedereen met de ambitie om van dans zijn beroep te maken. De opleiding leidt op tot uitvoerend danser en dansmaker (choreograaf). Ook leren de studenten lesgeven in dans, dansproducties opzetten en zelfstandig ondernemerschap.

Vooropleiding Ambition

In september start bovendien de nieuwe vooropleiding Ambition van Kunstencentrum Velsen bij Nova College Dans in Haarlem. Daarin kunnen 4ejaars vmbo’ers zich tijdens hun examenjaar voorbereiden op een dansopleiding. Klik hier voor meer informatie. 

Kaarten bestellen

De eindvoorstelling dans is op dinsdag 17 juni, woensdag 18 juni en donderdag 19 juni en begint om 19.30 uur. De zaal van Stadsschouwburg Haarlem is open vanaf 19.00 uur. De kaarten zijn te bestellen via de Stadschouwburg Haarlem.