Druk seizoen 2012 -2013 voor Scapino Ballet Rotterdam

 Hans GerritsenScapino Ballet Rotterdam heeft een succesvol seizoen achter de rug, maar belooft ook komend seizoen weer veel  voorstellingen en nieuw talent op de planken te brengen. Romeo en Julia, Le chat Noir en Twools 15 zullen dit jaar de grote uitblinkers van het programma worden.Seizoen 2012 -2013 wordt op 17 augustus geopend tijdens het Openluchttheater in het Vondelpark, Amsterdam. Hier laat het Scapino Ballet een preview zien van Romeo en Julia, die op 10 oktober pas echt in première gaat in de Rotterdamse Schouwburg. Deze preview is ook te zien tijdens de UITmarkten in Amsterdam (25 augustus) en Den Haag (2 september) en tijdens de opening van het vernieuwde Schouwburgplein in Rotterdam (6 september).

Tijdens het Witte de With festival brengt het Scapino Ballet, naast Romeo en Julia, het Scapinolab voor talentvolle choreografen. Hier laten aanstormende choreografietalenten hun werk zien. Het festival vindt plaats op 15 september in Rotterdam.

Mocht je nou nog helemaal niet toe zijn aan een nieuw seizoen en wil je graag nog een keer de klassieker Kathleen zien? Dan is Lowlands op 19 augustus de ‘place to be’.

Kijk voor meer informatie en alle premières op www.scapinoballet.nl