feest dolstra dance centre

Dolstra Dance Centre viert feest

Het Dolstra Dance Centre bestaat op 3 januari 2020 precies veertig jaar. Om het jubileum te vieren, wordt er onder andere een video gemaakt. De dansschool is een echt familiebedrijf: vier generaties dansen in de school.

Dansfamilie Dolstra

Het dansen zit in het bloed van de familie Dolstra. Nelly was professionele danseres. Die passie gaf ze door aan haar dochter Jos, die in 1980 haar eigen dansschool in IJsselstein oprichtte. Vervolgens nam in 2014 haar dochter Dominique het stokje van haar over. En ook de driejarige dochter van Dominique, Jasmijn, staat al in de danszaal te springen.

De dansschool

Dolstra Dance Centre, voorheen Dansinstituut Jos Dolstra, is een dansschool met ongeveer zevenhonderd leerlingen en achttien docenten. Op de school worden allround danslessen gegeven: waarin twee stijlen in één les aan bod komen. Op die manier worden verschillende technische vaardigheden aangeleerd en krijgt de dans diepgang. Naast danslessen voor jong en oud worden er ook dansworkshops en sportlessen gegeven. De dansschool heeft een steraccreditatie van Dansbelang.

Foto Dolstra Dance Centre

Meer inspiratie

Ook leuk om te lezen: