Doe mee met Strictly Come Dancing

Strictly Come Dancing logoMorgen is het zover: dan start het nieuwe televisieprogramma Strictly Come Dancing om 20.30 uur op Nederland 1. In dit programma vormen bekende Nederlanders een danskoppel met een professionele danser. De bn-ers zijn Arjan Ederveen, Naomi van As, Sabine Uitslag, Danny Froger, Sylvana Simons, Ria Valk, Javier Guzman, Stacey Rookhuizen en Mark van Eeuwen. Zij strijden met elkaar voor de eerste plek die wordt bepaald door de vakjury (bestaande uit Ruud Vermeij, Euvgenia Parakhina en Dario Gargiulo) en door het publiek. Als kijker kun je ook mee doen aan een Strictly Come Dancing danswedstrijd waarmee je een VIP arrangement voor de finale en een plek op het podium kunt winnen.

Om mee te doen moet je een danspaar vormen en je beste ballroom of latin moves op video opnemen. Je mag ook beelden uit eigen archief (bijvoorbeeld van je bruiloft of een ander feest) gebruiken. Het publiek kiest de uiteindelijke top 3 en hieruit kiest de professionele jury de uiteindelijke winnaar. Die wint een VIP arrangement voor de finale van Strictly Come Dancing op 13 oktober en tijdens deze finale mag de winnaar, samen met danspartner, de winnende act vertonen.

Het inzenden van je video kan tot en met 23 september. Op 25 september verschijnt de top 10 op de website en op 1 oktober wordt de top 3 bekend gemaakt. Kijk op de website van Strictly Come Dancing voor de voorwaarden.