Doe mee aan All Girls Street Art Collective

Doe op 17 november mee aan de try-outs van All Girls Street Art Collective.Showroom MAMA, een platform voor visuele cultuur, presenteert het meerdelige project All Girls Street Art Collective. Tijdens het project staan street art, kunsteducatie en talentontwikkeling centraal, met name de vrouwelijke maker in de hedendaagse beeldcultuur.

Het project loopt van 17 november 2012 t/m 17 juni 2013 en behelst vier onderdelen, namelijk:

  • Try Outs: twaalf meiden tussen de 14 en 18 jaar worden geselecteerd uit de open try outs waaraan naar verwachting zo’n honderd meiden meedoen
  • Het Traject: het collectief wordt opgeleid d.m.v. workshops, excursies en theorie
  • De Tentoonstelling: het werk van het collectief wordt gecombineerd met het werk van internationale vrouwelijke street artists
  • Spin Offs: het collectief geeft op landelijk niveau workshops aan leeftijdgenoten en gaat street art maken in de openbare ruimte van Nederland.

Je kunt op 17 november meedoen aan de eerste try outs in het HipHopHuis Rotterdam, waarmee Showroom MAMA tijdens dit project nauw samenwerkt. De dag is gevuld met workshops, meet & greets met kunstenaars (onder andere Kiki Peeters en Lastplak) en optredens. Op 24 november worden de definitieve selecties van de try outs gepresenteerd.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan voor de Try Outs op de website van Showroom MAMA.