Doe Dans Festival

Doe Dans Festival voor de 33ste keer deze zomer

Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus 2015 vindt voor de 33ste keer het Doe Dans Festival plaats op de Paasheuvel in Vierhouten (Gelderland). Het Doe Dans Festival is het grootste festival voor liefhebbers van wereldmuziek en internationale dans in Nederland.

Doe Dans Festival

Drie dagen lang kan je deelnemen aan workshops internationale dans, muziek en zang. Het wordt een zeer gevarieerd programma: van het altijd populaire Bulgaars en Israëlisch, via Nederlandse dans, tot en met uitheemse dansstijlen. De workshops worden verzorgd door vakdocenten en worden op verschillende niveaus aangeboden, voor zowel de recreatieve als de meer professionele danser, zanger en musicus. Verder vinden er bals plaats, zijn er danshuizen, en twee theatervoorstellingen met binnenlandse en buitenlandse groepen.

Nieuw dit jaar is het Festivalplein, waar de hele dag live muziek wordt gespeeld. Kleine orkesten wisselen elkaar af, waarbij een dansleider een dans start die je kunt meedansen. Eten,drinken en winkelen kun je bij de kramen die het plein omringen.

Overnachten tijdens het festival kan op de Paasheuvel zelf, je kunt er kamperen of een slaapplaats boeken in een groepsaccommodatie. Er zijn ook campings en hotels in de omgeving.

Kijk voor meer informatie op de website van het Doe Dans Festival.