Dansworkshop SYTYCD-finalist tijdens Open Dag Koninklijk Conservatorium

De Open Dag van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag vindt plaats op zaterdag 8 februari. So You Think You Can Dance-finalist Anna-Alicia Sklias geeft die ochtend een dansworkshop en de hele dag worden er balletlessen gegeven, toegankelijk voor het publiek.

Op zaterdag geeft Anna-Alicia Sklias van 11:00 tot 12:30 uur een workshop aan jonge dansers die benieuwd zijn hoe het is om ballet te dansen aan het conservatorium. Sklias is oud-leerling van het Koninklijk Conservatorium. Ze is vooral bekend door haar deelname aan So You Think You Can Dance en is tegenwoordig coach bij AVRO Junior Dance.

Inschrijven

Jongens en meiden van 8 tot 12 jaar mogen meedoen aan de workshop, die plaatsvindt in Studio II van de Dansvakopleiding. Omdat er een beperkt aantal plaatsen is, moeten deelnemers zich eerst aanmelden via balletbalie@koncon.nl . Het wordt aangeraden makkelijke kleding te dragen, waarin de kinderen zich lekker kunnen bewegen.

Informatie

Voor meer informatie over het programma van de Open Dag, neem een kijkje op de website van het Koninklijk Conservatorium.

 

Meer inspiratie