Dansworkshop bij voorstelling van Emio Greco

Dansworkshop bij voorstelling van Emio Greco | PCDinsdag 9 april is de voorstelling Passione in Due van Emio Greco - ICKamsterdam te zien bij de Toneelschuur in Haarlem. Voorafgaand aan de voorstelling wordt een dansworkshop gegeven door één van de dansers van het gezelschap. Bezoekers van de voorstelling kunnen hier op vertoon van hun toegangskaartje gratis aan deelnemen.

Lijkt het jou leuk om de workshop te volgen? Reserveer dan een plek aan de kassa van de Toneelschuur of telefonisch via 023-5173910. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij! Het is niet mogelijk om de workshop te doen zonder dat je ook de voorstelling bezoekt.

Passione in Due

De voorstelling Passione in Due van het choreografenduo Emio Greco en Pieter C. Scholten is een muzikaal dansduet tussen Emio Greco en de Franse componist en musicus Franck Krawczyk. Krawczyk bewerkte Bach’s Mattheus Passie voor deze voorstelling en begeleidt Emio Greco bij de uitvoering live op vleugel en accordeon.

Nog geen kaartje voor Passion in Due in de Toneelschuur? Reserveren voor de voorstelling kan via deze link.Kijk hier voor meer informatie over ICKamsterdam en de complete speellijst.

Foto: Dylan Elzinga