Danswedstrijd Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert een danswedstrijd.Ter ere van het honderdjarig bestaan van de Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert SG Erasmus op woensdag 11 december de danswedstrijd ‘Dancing with the Professors’. Hieraan nemen docenten en professoren van de universiteit deel. Professionele dansers begeleiden en dansen met de professoren en docenten.

Dancing with the Professors

Professoren en docenten van verschillende faculteiten van de universiteit zullen deelnemen aan de danswedstrijd. De deelnemers variëren van jong tot oud. Erasmus alumna Gwyneth van Rijn, Nederlands Kampioen Latin en andere professionele dansers zullen met de deelnemers verschillende stijlen dansen, waaronder stijldans, flamenco, hiphop, salsa en showdance. De avond zal worden gepresenteerd door Rotterdamse performer/schrijfster Elfie Tromp.

Informatie

De avond vindt plaats op woensdag 11 december en begint om 20.00 in het Erasmus Paviljoen. Dit is een gebouw van de Erasmus Universiteit en ligt aan de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam. De entree kost € 5,-.