Dansvoorstelling Spring Ik? tijdens Festival Winters Binnen

Spring Ik?Van 13 tot en met 15 december is het locatieproject Spring Ik? te zien in woonhuizen in Tuindorp-Oostzaan in Amsterdam-Noord. Tijdens deze voorstelling zetten elf jongeren op hun eigen manier hun eerste stappen naar de toekomst. De dansvoorstelling maakt deel uit van het Festival Winters Binnen, waarbij culturele activiteiten in huizen en gebouwen in de hele buurt worden georganiseerd.

Spring Ik?

De voorstelling gaat over elf jongeren die ieder op hun eigen manier aan hun toekomst werken. Ze struikelen, vallen en staan weer op. Ieder heeft zijn eigen zoektocht. Als publiek kan je een kijkje nemen in hun leven. De voorstelling is van Danstheater AYA en bedacht en gemaakt door Anne-Beth Schuurmans en Marije Uijtdehaage.

Informatie

Speeltijden: vrijdag 13 december om 20.00 uur, zaterdag 14 december om 14.30 en 16.30 uur en zondag 15 december om 13.45 en 16.15 uur.
Voor elke voorstelling wordt er verzameld bij het café van het Zonnehuis, Zonneplein 29, Amsterdam-Noord. De kaarten kosten 3,50 euro en worden ter plaatste verkocht. Voor meer informatie kan je kijken op de website van Winters Binnen.