Danstraining voor professionals in Utrecht!

In Motie UtrechtBen jij een dansprofessional, startend of ervaren, maar mis je een wekelijkse training op niveau in Utrecht? Dan is Danstraining In Motie iets voor jou! Een plek waar je als dansprofessional niet alleen trainingen kunt volgen, maar ook gepassioneerde collega’s ontmoet en met elkaar kunt samenwerken.

In Motie

Dit is een initiatief van In Motie, een jonge dansorganisatie in Utrecht. Na wat ervaring opgebouwd te hebben en de danswereld in Utrecht te hebben verkend, zijn we er achter gekomen dat wij in Utrecht iets missen: een ontmoetingsplek voor dansers, choreografen, docenten en iedereen die zich op professioneel niveau met dans bezig houdt. In alle grote (en zelfs vele malen kleinere) steden in Nederland kun je reeds terecht voor regelmatige trainingen, met alle bijkomende voordelen. In Utrecht is dit helaas (nog) niet het geval en daarom willen wij Danstraining In Motie realiseren.

In Motie UtrechtWe hebben veel reacties mogen ontvangen op de enquête die we een tijdje geleden op facebook hebben geplaatst. Na het ontvangen van vele enthousiaste berichten zijn we in gesprek gegaan met mogelijke samenwerkingspartners in en buiten Utrecht.

Samen met CIRCLE Dance, een reeds werkend concept uit Rotterdam en Utrecht Centrum voor de Kunsten die de studio faciliteert, gaan we op korte termijn Danstraining In Motie in praktijk brengen. In de vorm van een pilot hopen we jullie allemaal te mobiliseren om samen dit concept naar Utrecht te laten overwaaien.

Geïnteresseerd?

De pilot zal plaats vinden in januari (week 2, week 3, week 4, week 5) en februari (week 6, week 7) 2015. Op woensdag ochtend van 10:00 tot 11:30 en op vrijdag ochtend van 10:00 tot 11:30 zal er een danstraining worden aangeboden.

•    Kosten losse les €10,00.
•    Kosten lespakket van 5 lessen €45,00
•    Locatie: Domplein 4, 3512 JC Utrecht
•    Maak een gratis account aan op www.circle.dance en registreer je!
•    Aanmelden voor de danstrainingen? Check het lesrooster op www.circle.dance/agenda
•    Houdt de website www.inmotiedans.nl en www.facebook.com/inmotie in de gaten en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar danstraininginmotie@circle.dance of bel naar 010 - 742 0306.