Danstalent gezocht voor StarsOnStage 2014-2015

StarsOnStage start in september 2014 met een nieuw seizoen ‘Talent Academy Dans’. Om deel te kunnen nemen aan dit danstraject is deelname aan een auditieronde verplicht. De eerste auditierondes voor seizoen 2014-2015 zitten er inmiddels op. Wegens groot succes is er op maandag 1 september 2014 nog een extra auditieronde ingelast.

Voor wie

Het talentenprogramma Dans van StarsOnStage is geschikt voor danstalenten in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. De lessen zijn ook zeer geschikt voor getalenteerde leerlingen die zich snel willen ontwikkelen op het gebied van dans en behoefte hebben aan een uitdagend dansprogramma.

Programma

Om deel te kunnen nemen aan het Talent Academy Dans traject is deelname aan een auditieronde verplicht, lees daarover hieronder meer. Als je aangenomen bent krijg je 27 weken lang, elke zaterdag (met start in september) les in de volgende bewegingsstijlen: Klassiek ballet / Moderne dans / Jazz-Urban-Bollywood/ Dansimprovisatie/ Drama. Naast de lessen maken workshops, het bekijken van een dansvoorstelling en het bezoeken van Open Dagen van dansopleidingen en een dansgezelschap ook onderdeel uit van het programma.

Audities

In de auditiecommissie nemen afgevaardigden van de dansacademies en dansprofessionals zitting. Er wordt kritisch gekeken naar de danstalenten, maar er zal op positieve manier feedback worden gegeven. De feedback van de auditiecommissie en het positieve of negatieve toelatingsbericht ontvangen de auditanten in de week na de auditie per e-mail. De audities vinden plaats in de grote theaterzaal van Theater de Speeldoos. Iedereen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar met danstalent kan deelnemen. Bij een auditie wordt niet alleen gekeken naar wat een leerling al kan, maar ook naar de potentie en doorgroeimogelijkheden. Het maakt daarbij niet uit op welk dansgebied je ervaring hebt.

Save the date: maandag 1 september
Inschrijven voor de auditie op maandag 1 september of meer informatie? Schrijf je in of kijk op de website van StarsOnStage.