United Moves - CELEBRATE Unity

Dansproject met jonge vluchtelingen

Dans Magazine ambassadeur balletstudio Sharon Kleinegris organiseert CELEBRATE Unity. Dit evenement is een coproductie samen met de dansers van de Stichting United Moves, dat plaatsvindt op 1 juli in Den Haag. Het integratieproces van de jonge statushouders van United Moves staat hierbij centraal.

United Moves - CELEBRATE UnityUnited Moves creëert dansprojecten met jonge vluchtelingen, die allemaal hard bezig zijn hun weg te vinden in de Nederlandse samenleving. Op die manier wil United Moves op een actieve en creatieve manier de integratie bevorderen en hoopt zo een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van leven van deze vluchtelingen. CELEBRATE Unity is een van de bijzondere propjecten die als voorbeeld kunnen dienen voor hoe wij in onze samenleving met elkaar om willen gaan. 

CELEBRATE Unity

De samenwerking tussen alle participanten, musici en dansers van de balletstudio van Sharon Kleinegris leidt tot uitdagende choreo’s, uitgevoerd op live muziek van pianiste Gabriel Zemaityte. De dans, die de saamhorigheid van deze groep jonge mensen weerspiegelt, wordt afgewisseld door films en presentaties van partners bij dit evenement: Humantiy House, Welkom Hier, Justice & Peace, UP2 learn en the International Organisation for Migration. Tussendoor kan je genieten van lekkere hapjes en drankjes, en van de muziek van een mistery Dj. Guy Basabose zal een fotografisch verslag maken van deze unieke avond, waar iedereen graag voor wordt uitgenodigd.