Dansondernemers.nl roept dansscholen op: meld je aan om samen sterk te staan tijdens de coronacrisis

Dansondernemers.nl roept dansscholen op: meld je aan om samen sterk te staan tijdens de coronacrisis

Het is een vreemde tijd en er komt veel op de danssector af, waardoor een brede informatie-uitwisseling belangrijk is. Daarom roept Dansondernemers.nl dansscholen op om zich aan te melden en zo de sector in kaart te brengen. 


Anderhalvemetersamenleving

Dansondernemers.nl is namelijk vertegenwoordigd aan de onderhandelingstafel met de overheid waar het nu bijvoorbeeld gaat om het opstellen van protocollen zodat de dansscholen weer open kunnen. Er wordt hard nagedacht over de mogelijkheden binnen de anderhalvemetersamenleving en Dansondernemers.nl kan jouw hulp daarbij gebruiken. 

Het initiatief wordt ondersteund door Dansbelang, Professional Afro Latin Dance Association (Palda), Tangoprofessionals NL, Nederlandse Vereniging van Dansleraren (NVD), Nederlandse Bond van Dansleraren (NBD), Stichting Rolstoeldansen NL, Swing Scholen, IDTA DA/Nederland en vele onafhankelijk dansscholen.

Dansondernemers opgeroepen

Dus heb jij een eigen dansonderneming en sta je zodanig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Meld je bedrijf dan aan op de website. Dansondernemers.nl is dan in staat de ontwikkelingen rond de coronacrisis en de communicatie hierover met de landelijke overheid, te delen met de volledige sector. De gegevens blijven binnen Dansondernemers.nl, met uitzondering van de bedrijfsnaam en de vestigingsplaats die op de website te zien zullen zijn.