Theater

Dansmagazine.nl zoekt een recensie-stagiair!

Heb jij een vlotte pen, ben je gek op dansvoorstellingen en ben je op zoek naar een inspirerende stage waarmee je dagelijks met schrijven aan de slag bent? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen bij Dansmagazine.nl?

We zijn op zoek naar iemand die wekelijks naar (meerdere) dansvoorstellingen gaat om daarover een recensie te schrijven. Je doet dus veel schrijfervaring op en kunt tegelijkertijd veel mooie voorstellingen bezoeken. Je leert in de praktijk. Geen woorden, maar daden dus. Fouten maken mag, zo lang je er maar van leert. Je krijgt verantwoordelijkheid. De stukken die je schrijft, zijn ook echt van jou en worden gepubliceerd op onze website. Dat betekent dat je een kans krijgt om een groot portfolio op te bouwen!

Waarom zou je stagelopen bij Virtùmedia?

  • Je krijgt de unieke kans meerdere maanden mee te draaien in ons mediabedrijf. 
  • Je mag naar zoveel dansvoorstellingen als je wilt.
  • Je leert webartikelen schrijven, je bekwaamt jezelf in SEO en leert ideeën pitchen
  • Het voordeel van een klein bedrijf: talent en eigen initiatief worden gezien én beloond. 
  • Je krijgt een jaarabonnement op een tijdschrift naar keuze.
  • Je krijgt van ons stagevergoeding van 150 euro

Ben je al enthousiast? Stuur een mail naar rstuurman@virtumedia.nl

Over ons

Dansmagazine.nl is een uitgave van uitgeverij Virtùmedia. Virtùmedia is een dynamische uitgeverij van special interest tijdschriften als Schrijven Magazine, Bergen Magazine, Geschiedenis Magazine, Dans Magazine, Archeologie Magazine en vakbladen als Tekstblad en Stadswerk Magazine.

Geïnteresseerd in websites als Schrijvenonline.org, Isgeschiedenis.nl en Bergwijzer.nl? Bekijk welke stageplekken er nog meer beschikbaar zijn.