Dansers SYTYCD krijgen andere danspartners

SYTYCDEr zijn nog maar tien dansers over in de vijfde liveshow van So You Think You Can Dance, die vanavond te zien is. In de voorgaande afleveringen dansten de dansers met een vaste partner, maar vanaf vanavond zullen de dansduo's wisselen.

Bovendien heeft de jury niets meer te zeggen over welke danser de show moet verlaten, er zijn dan ook geen 'Dance for your life'-rondes meer. Het oordeel is nu volledig aan de kijkers thuis. De dansers zullen tijdens de liveshow drie keer optreden, in een duochoreografie, met een eigen solodans en tijdens de groepschoreografie.

Vanavond zal Anna samen met Sedrig een jazz-choreografie dansen van Percy Kruythoff op de muziek van Whataya Want From Me van Adam Lambert. Gianni en Stephanie dansen een hiphop fast choreografie van ISH op het nummer All Of The Lights van Kanye West ft. Rihanna. Anthony en Marissa zullen samen een moderne dans van Isabelle Beernaert dansen op Voir Un Ami Pleurer van Jacques Brel. Nina en Meysam dansen de Engelse wals op Lara Fabians Adagio. Het laatste koppel wordt gevormd door Celine en Juvat. Zij krijgen van Vincent Vianen een hiphop lyrical choreografie op Nothin' On You van B.O.B ft. Bruno Mars.