Dansers gezocht voor Verborgen Stegen Schiedam 2014

Dansers gezocht voor Verborgen Stegen Schiedam 2014Na het grote succes van vorig jaar, gaat ‘Verborgen Stegen Schiedam’ in 2014 voor de tweede keer verborgen, vergeten en verlaten plekken tonen. Ook dans speelt hier een rol in en jij kunt eraan meedoen. Meld je aan!

In het weekend van 13, 14 en 20, 21 september 2014 tonen de stegen van Schiedam een combinatie van ongepoetste historische schoonheid en performance. Moderne en klassieke dans rollen de straat op en maken speciale dansvoorstellingen in de nauwe, vreemde ruimten. Ingesloten door hoge muren zullen de dansers de smalle omgeving omtoveren tot een podium waar hun dans tot leven komt.

Nieuwe stegen, nieuwe disciplines en nieuwe ontdekkingen. Kortom een bruisend festival vol klein, groot en vooral gratis geluk.

Dans mee

Ben jij geïnteresseerd om op een van deze uitdagende locaties op te treden? De organisatie is op zoek naar afgestudeerden of nog studerende mensen op gebied van performance, muziek, dans of theater. Een voorstel indienen kan voor 1 augustus 2014 via verborgen.stegen.schiedam@gmail.com. Of kijk op de website van Verborgen Stegen Schiedam.