Danseres Karin Lambrechtse neemt afscheid tijdens End Of Season

Ella Introdans. Foto door Hans GerritsenZaterdag 22 juni 2013 is de laatste keer dat danseres Karin Lambrechtse te zien is bij een dansvoorstelling van Introdans. Tijdens de voorstelling End Of Season in Schouwburg Arnhem sluit ze haar carrière van tien jaar bij Introdans Ensemble voor de Jeugd op een toepasselijke manier af. Dit is tegelijkertijd de afsluiting van het dansseizoen. Lambrechtse danst op deze avond op de choreografie Squares van Hans van Manen.

Karin Lambrachtse

In 1998 begon Karin Lambrechtse met haar danscarrière met de opleiding ‘Docent Dans’ en ‘Uitvoerend Dans’ bij de ArtEZ Dansacademie in Arnhem. Door middel van een stageperiode kwam ze in aanraking met Introdans. Hier kreeg ze na haar stage een vaste aanstelling en werd een vast gezicht bij Introdans. Met vele dansvoorstellingen en met zowel de Aanmoedingingsprijs als de Danspublieksprijs op haar naam werd ze bekend in de danswereld. Vooral de dansvoorstelling Ella van choreograaf Robert Battle werd bijzonder aangeprezen. Ook in het buitenland werd ze bekend door de vele tournees.

End Of Season

Met End Of Season wordt het dansseizoen van Introdans feestelijk afgesloten met vier balletten in wit: Squares van Hans van Manen, Bread-peace van David Middendorp, Lux van Laurent Drousie en Bench van Jennifer Muller. Deze dansvoorstellingen worden opgevoerd door Introdans en Introdans Ensemble voor de Jeugd.

Koninklijk bezoek

Dit jaar heeft End Of Season een belangrijke gast: Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet. H.K.H. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans en brengt daarom een bezoek aan de eindvoorstelling van Introdans.

Meer informatie over End Of Season is te vinden op de website van Introdans.