Foto: Studio Oostrum - Flames

Danseres Adji Cissoko in 'Dancing in a Winter Wonderland'

De kerstvoorstelling Dancing in a Winter Wonderland heeft voor de kerst een bijzondere danseres binnengehaald. Adji Cissoko is een lange danseres met ellenlange benen. Samen met de twee meter lange danser Lorris Eichinger danst Cissoko de Grand Pas de Deux in Dancing in a Winter Wonderland van De Dutch Don’t Dance Division.

Cissoko kijkt ernaar uit om met De Dutch Don’t Dance Division mee te dansen. “Het is een vernieuwende en buitengewone ervaring, van een glanzende unitard tot hoge hakken met een blonde pruik!” Ook haar partner Eichinger kijkt ernaar uit om met Cissoko samen te werken. “Het is een geweldige ervaring om met Adji te werken. Ze is een slimme en harde werker en de lengte is echt onze troef! We zijn een super goed stel samen zowel fysiek als mentaal versterken we elkaar.”

Voor de tweede keer bij De Dutch Don’t Dance Division

Dit is niet de eerste keer dat Cissoko meedanst met De Dutch Don’t Dance Division. In 2010 danste ze mee in de productie Romeo en Julia. Toen was ze nog studente aan het American Ballet Theatre in New York. Inmiddels danst ze bij Alonzo LINES Ballet, nadat ze ook nog een tijd bij het Canadese Nationale Ballet heeft gedanst.

Van 25 tot en met 28 december 2015 is Dancing in a Winter Wonderland te zien in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

Meer inspiratie