Kenzo Alvares

Danser en choreograaf Kenzo Alvares brengt nieuwe muziek uit

Misschien ken je hem wel als jury-lid bij DanceSing van SBS6, of als choreograaf bij Dance, Dance, Dance van RTL4. Kenzo is een grote naam in de hiphop-wereld. Ook internationaal is hij geliefd en vliegt hij overal naar toe voor optredens en workshops. Naast dansen is muziek een grote passie van hem. Eind januari kwam zijn nieuwe muziekvideo ‘To The Moon’ uit. Een creatieve clip, met natuurlijk heel veel dans. 

To The Moon

Ongeveer drie jaar geleden begon Kenzo met het uitbrengen van muziek en muziekvideo’s. Hij bleek niet alleen talent te hebben voor dans, ook eigen nummers schrijven en rappen gaat hem goed af. De video’s laten zien dat hij oog heeft voor mooi beeld. Zijn laatste video ‘To The Moon’ heeft hij zelf geregisseerd samen met choreografe en danseres Lola Beckers. Het nummer gaat over hoe hij samen met een meisje naar de maan zou willen gaan. In de video danst Kenzo samen met zes danseressen.  

Een succesvolle carrière

Kenzo begon al jong met dansen. Hij groeide op bij de Utrechtse dansschool Touchée en het dansen en lesgeven is hem met de paplepel ingegoten. Na zijn dansopleiding bij het ROC is het hard gegaan met zijn carrière. Naast dat hij nu danser en choreograaf is, heeft hij ook succes als DJ, producer, TV persoonlijkheid en uitvoerend artiest. Over zijn liefde voor muziek en dans zegt Kenzo het volgende: ‘Dans is een absolute vreugde-ervaring. Het is een van de mooiste manieren om muziek tot leven te brengen. Elk geluidje in de muziek ademt een sfeer, een kleur en een gevoel en wij hebben als mens de gave om hierop te reageren en mee te creëren.’