Z-DANCE EVENT | JIJ DANST TOCH OOK MEE?

Dansen voor een behandeling tegen de ziekte van Lyme

Wat als dansen je grootste passie is, maar dit niet meer kan door de ziekte van Lyme? Na een tekenbeet heeft de Borrelia bacterie (Lyme) zich bij Mariska Klomp ongestoord haar lichaam kunnen slopen. Nu aan bed en bank gebonden, is dansen geen doen meer. Om Mariska te steunen organiseert de lokale gemeenschap een benefietconcert, het Z-Dance event.

Mariska is 23 jaar en woont in Scherpenzeel. Ze lijdt al 5 jaar lang aan de ziekte van Lyme die veroorzaakt is door een tekenbeet. Doordat er jarenlang verkeerde diagnoses gesteld zijn over haar ziekte, zit ze inmiddels al in het laatste stadium. Gelukkig heeft Mariska een behandeling op het oog, waarmee goede resultaten worden behaald. Ze heeft diverse mensen gesproken die daarmee genezen zijn van Lyme en sommige zijn zelfs uit een rolstoel gekomen. Helaas is er geen geld om deze behandeling van € 20.000,- te kunnen financieren. Daarom zijn aantal mensen uit de omgeving van Scherpenzeel en Woudenberg opgestaan om Mariska te helpen.

Bekijk de voorbereiding voor het het Z-Dance event! De dames zijn hard aan het oefenen op de choreografie. 

Jij kan mee dansen!

Ongeacht of je nu wel of niet kunt dansen, het gaat om het samen zijn en een dansje te wagen op de muziek met onder meer een spetterende lichtshow. Verwacht een goed concert waar jij lekker met de organisatoren meedanst.

WANNEER: 30 maart 2018
TIJDSTIP: 18:30 uur inloop, 19:00 - 20:30 uur dansen
WAAR: De Camp Sport & Cultureel Centrum Woudenberg
KOSTEN: € 7,50 voor volwassenen € 5,00 voor kinderen

Wil jij mee dansen? 

Geef je op: z.dance.event@gmail.com

Meer inspiratie