Dansen met live muziek tijdens het Charity Party

Charity Party op 12 oktober.Op zaterdag 12 oktober 2013 organiseren Eye on Events & Latin Life gezamenlijk een Charity Party in Mijdrecht waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting Wensen Rijders. Het wordt een bijzondere  en afwisselende dansavond met live bands.

De Charity Party wordt verdeeld over twee zalen, waarin twee DJ’s en vijf live bands de hele avond Surinaamse, disco- en Latin dansmuziek verzorgen. De avond begint om 20:00 uur en vanaf 21:00 uur is er non-stop live muziek tot sluitingstijd. In beide zalen is er volop ruimte om te dansen. Er is ook een tropische keuken aanwezig.

De Charity Party vindt plaats in het partycentrum De Meijert in Mijdrecht. Deze locatie ligt op het snijpunt van de provincies Noord-Holland, Zuid-holland en Utrecht en is goed bereikbaar. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de locatie op de website van partycentrum De Meijert.

De opbrengst van de entreegelden komt geheel ten goede aan Stichting Wensen Rijders, die de laatste wensen van terminale patiënten vervult. Eye On Events is een party en evenementen organisatie met een sterke Surinaamse achterban. Latin Life is een wekelijks radioprogramma voor liefhebbers van de latin & caribbean lifestyle.

Tickets voor het feest zijn te bestellen via de website Latinnet.nl of te koop bij de kassa aan de ingang.