DansDropping evenement in Tilburg

Op zondagmiddag 28 septemberis er een gratis evenement in binnenstad Tilburg als kick-off voor Oktober Dansmaand. Op de meest verrassende plekken in de binnenstad droppen dansmakers hun creaties.

Of het nu in een etalage, een fontein of een portiek is, overal in Tilburg zal er dans te zien zijn. Zo danst er een amateurkaravaan langs de terrassen met onder andere zouk en tango en zullen lege winkelpanden worden getransformeerd tot een dansclub of modern podium.

Op het evenement wordt werk vertoond van Ulrike Doszmann, Anne Parleviet, Batja ten Kortenaar, Helma Melis, Pia Meuthen, Katja Heitmann, Pauline Wijs, Vloeistof, Adil El Hammouti, Bouwjaar ’84, De Directie & Co, studenten van Fontys Dance Academy en de beste amateurdansclubs van Tilburg.

DansDropping wordt georganiseerd door Tilburg Dansstad (Theaters Tilburg, DansBrabant, de NWE Vorst, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Factorium) en voor meer informatie over de DansDropping of Dansstad Tilburg kijk je op de website van Tilburg Dansstad.

Meer inspiratie