Dansateliers toont werk jonge choreografen in One Night's Dance

Dansateliers Rotterdam One Night's DanceVan 5 tot en met 7 december en van 12 tot en met 14 december presenteert Dansateliers het jaarlijkse One Night's Dance. Voor deze editie werden vijf jonge choreografen geselecteerd die samen hun werk presenteren in één programma.

One Night's Dance 2014

Voor deze editie staan werken van Marlieke Burghouts, Lana Čoporda, Inge van Huijkelom, Keren Rosenberg en Laura Witzleben op het programma. Hun werk is het resultaat van een korte, maar intensieve maand. In die tijd hebben de vijf jonge choreografen hard gewerkt aan nieuwe concepten en vormen. Zo ontstond nieuw, ongepolijst en energiek werk, dat wordt gepresenteerd in één programma. Dat biedt een mooie gelegenheid om kennis te maken met het werk van deze jonge choreografen.

Klik hier voor meer informatie. 

Dansateliers Rotterdam

Dansateliers is een werkplaats voor hedendaagse dans in Rotterdam. One Night's Dance is het jaarlijkse startproject van Dansateliers. Beginnende dansmakers krijgen bij dit project handvaten om hun eigen signatuur verder te ontwikkelen. Succesvolle choreografen zoals Nicole Beutler, Mor Shani en Giulio D'Anna, die dit jaar genomineerd was voor een Zwaan bij de Nederlandse Dansdagen, hebben hun eerste stappen in de danswereld gezet bij One Night's Dance.

Meer inspiratie