War Child en Dansen

Dans voor War Child en win een workshop van Michaela DePrince

War Child weet wat oorlog met kinderen doet. En hoe belangrijk het is om je te kunnen uiten. Want wat heb je aan vrede als het in je hoofd nog altijd chaos is?  Wij geloven in de kracht van dans, sport en spel als wapen tegen angst, somberheid en agressie. En geven de kinderen veerkracht, zodat zij weer kunnen dromen van een mooie toekomst.

Michaela DePrince

We zijn trots dat we, samen met onze ambassadeur ballerina Michaela DePrince, aandacht kunnen vragen voor ons werk. Michaela, zelf een oorlogskind, droomde van een betere toekomst. Nu danst ze bij het Nationaal Ballet en wil zij een verschil maken voor kinderen in oorlog die het ook zo hard nodig hebben. 

Kom in actie, Dans & Win

Wij vragen heel dansend Nederland om hun danstalent in te zetten voor kinderen in oorlog. Zodat we samen zo veel mogelijk kinderen kunnen helpen hun toekomstdromen uit te laten komen. De dansactie die de meeste donaties heeft opgehaald voor 30 september 2019, wint een wel heel bijzondere prijs. Een unieke dansworkshop van Michaela!

Hoe doe je mee?

  •  Meld je dansactie aan op warchild.nl/dansen
  • Dans voor War Child! Treed op tijdens een braderie, dans de sterren van de hemel bij de eind-voorstelling of organiseer een 24- uur   dansmarathon. Alles kan!
  •  Vraag je publiek om donaties en laat de teller op je actiepagina stijgen.
  •  De dansactie die de meeste kinderen in oorlog kan helpen wint de workshop van Michaela!

Deze actie loopt tot 30 september 2019

 

Meer inspiratie