Dans, theater en muziek komen samen bij kunstfestival Gevaarlijk GOED

Gevaarlijk GOED kunstfestival. Foto DubbelZoDwarsHet dynamische kunstfestival Gevaarlijk GOED vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 november in de Lindenberg te Nijmegen. Het festival staat bol van optredens, voorstellingen, modeshows, films, masterclasses en artistieke crossovers. Naast theater, beeldende kunst en muziek, kunnen dansliefhebbers hun hart ophalen met optredens van onder andere de Lindenberg Dance Company, Boys Action in samenwerking met het Scapino Ballet, iLL Skill en Squad Next Gen.

Gevaarlijk GOED

Gevaarlijk GOED is een kunstfestival dat georganiseerd wordt door het KCG, het Gelderse kenniscentrum voor kunst en cultuur. Het festival heeft als oogpunt om professionals en amateurs van alle kunstdisciplines samen te brengen en hun kennis te verdiepen. Op het programma staat onder andere de hiphop theaterproductie Ugly Duckling, een vernieuwde versie van het sprookje Het lelijke eendje. Sopraan Irma ten Brinke gaat het in haar eentje opnemen tegen honderd man van het Nijmeegse Mannenkoor en Brassband Gelderland treedt op met honderd kinderen.

Dans

Boys Action laat in samenwerking met het Scapino Ballet delen van hun voorstelling Kathleen zien. Daarnaast wordt er een documentaire vertoond over het maakproces van de voorstelling Ontmoeting XS: FAUXdeville van Introdans Interactie. Ter afsluiting van het festival organiseert DubbelZoDwars een breakdancebattle en vindt er een afterparty plaats.

Voor meer informatie, bekijk hier de website